2020 - 2021 Akademik Yılı Hopa Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

29 Haziran 2021, Salı 261

Hopa Meslek Yüksekokulu 2020 - 2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Google Meet platformu üzerinden online şekilde gerçekleştirildi.

Uzaktan erişim yoluyla katılım sağlayan öğretim elemanları ve öğrenciler ile birlikte öğrenci ailelerimizde törene iştirakte bulundular. Okulumuz müdürü Dr. Öğr. Üyesi Cafer GENÇ'in 2020 - 2021 Akademik Yılı hakkındaki konuşmasının ardından yüksekokul birincisi Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölümü öğrencilerimizden Rukiye Canan ÇAKMAK törende söz almıştır. Törende yüksekokulumuzda dereceye giren diğer öğrencilerimizin isimlerinin okunmasının ardından bölümlerinde dereceye giren öğrencilerimizin isimleri Öğr. Gör. Cemil YAVUZ tarafından okunmuştur.

Hopa Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları olarak mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunarız.

Mezuniyet Tören videosu için tıklayınız.